Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Shaffy & Brass

Concertzaal Tilburg Louis Bouwmeesterplein, Tilburg

Tijdens het eerste concert na de zomer treden Kleurrijke Mama's en Harmonie L'Union Heythuysen op. Het programma van Harmonie L'Union is getiteld: Shaffy & Brass. Na het succes van Brel & Brass is Shaffy & Brass het nieuwe project van zangeres Micheline Van Hautem; de onvergetelijke chansons van Ramses Shaffy met elke avond een ander […]

€15,00

Harmonie Asterius en Concordia 1839 Hilvarenbeek

Cultureel Centrum Elckerlyc Achter 't Raadhuis 2, Hilvarenbeek

Harmonie Asterius uit Oisterwijk en Harmonie Concordia van 1839 uit Hilvarenbeek zullen tijdens een Herfstconcert een mooi programma laten horen.

€15,00

Koninklijke Harmoniekapel Delft en Symfonisch Blaas Orkest Drunen

Concertzaal Tilburg Louis Bouwmeesterplein, Tilburg

Koninklijke Harmoniekapel Delft en Symfonisch Blaasorkest Drunen kruisen de muzikale degens tijdens een concert in de serie Verrassende Ontmoetingen in de Concertzaal in Tilburg. Koninklijke Harmoniekapel Delft o.l.v. Erik Janssen speelt sinds 2009 in de eerste Divisie van de KNMO en heeft in 2019 de Huub Kennisprijs gewonnen van de BBM. Dit betekent dat dit […]

€15,00

Eindejaarsconcert Michelle Sweegers en L’Aventure Musicale

Factorium Tilburg Koningsplein 11a, Tilburg

Als afsluiting van dit muzikale jaar zal Michelle Sweegers op harp begeleid door L'Aventure Musicale o.l.v. Peter-Paul van Esch, het verhaal De Goudboom laten horen. Na de pauze zal L'Aventure Musicale het publiek met een muzikale wandeling door de Efteling verrassen. Een mooi decemberconcert voor het hele gezin.

€15,00

Nieuwjaarsconcert

Concertzaal Tilburg Louis Bouwmeesterplein, Tilburg

Op 7 januari 2023 verzorgen Koninklijk Erkend Harmoniekorps L'Echo des Montagnes en Popkoor AkoorT samen het nieuwjaarsconcert in de Concertzaal in Tilburg.