Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Shaffy & Brass

9 oktober 2022 14:30 tot 17:00

Tijdens het eerste concert na de zomer treden Kleurrijke Mama’s en Harmonie L’Union Heythuysen op.
Kleurrijke Mama’s is een koor van vrouwen met een diversiteit in cultuur, religie en afkomst. Zij vertellen hun levensverhalen. Lizet van Beek en Louise Donker hebben deze verhalen vertaald in Choutkara. Een opera die vandaag voor het grote publiek wordt gepresenteerd. Kleurrijke Mama’s worden op accordeon begeleid door Berndine Wolf.
Na de pauze is het tijd voor Shaffy & Brass door Harmonie L’ Union Heythuysen o.l.v. Erik Somers.
Na het succes van Brel & Brass is Shaffy & Brass het nieuwe project van zangeres Micheline Van Hautem; de onvergetelijke chansons van Ramses Shaffy met elke avond een ander harmonie, fanfareorkest of brassband.

Brel & Brass bleek een gouden formule en is inmiddels de grens van 100 (!) edities gepasseerd met even zoveel lokale of regionale orkesten.

Nu dus ruim baan voor de muziek van Ramses Shaffy in combinatie met het warme, maar vaak ook spetterende koper van het orkest. Shaffy maakte veel emoties los met zijn karakteristieke liedjes als ‘We zullen doorgaan’, ‘Sammy’, ‘Zing-vecht- huil- bid- lach- werk en bewonder’, en ‘Pastorale‘. Alle  arrangementen zijn nieuw en speciaal voor Shaffy & Brass geschreven door toparrangeurs Jan Nellestijn, Peter Habraken en Guus Janssen.

Speciale gast tijdens Shaffy & Brass is wederom de fenomenale bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- en buitenland. Samen met Harmonie L’Union hebben zij een prachtig programma samengesteld dat tijdens het concert wordt uitgevoerd. Kaartjes kunt u reserveren via harmonie L’Union Heythuysen of ticketservice van schouwburgconcertzaaltilburg.nl of telefonisch op 013-5432220.

€15,00

Concertzaal Tilburg

Louis Bouwmeesterplein
Tilburg, 5038 TN Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie