Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Signatuurconcert met Bredaas opleidingsorkest o.l.v. Jan van der Roost

23 april 20:00 tot 23:00

Op zaterdagavond 23 april 2022 vindt een Signatuurconcert plaats met een speciaal samengesteld opleidingsorkest uit Breda onder leiding van Jan van der Roost, en een nog nader bekend te maken gastorkest.

Jan van der Roost werd in 1956 in Duffel (België) geboren en nam op jonge leeftijd kennis van de grote namen van de harmonie, fanfare en brassband muziek. Al gauw voelde hij de drang om ook zelf iets op papier te zetten. Op het Lemmens Instituut in Leuven studeerde hij trombone, muziekgeschiedenis en muziekeducatie. Hij vervolgde zijn studie aan de Koninklijke Conservatoria van Gent en Antwerpen, die hij afrondde met einddiploma’s directie en compositie.

Momenteel is Jan van der Roost werkzaam aan het Lemmens Instituut Leuven. Hij is gastdocent aan het Shobi Institute of Music in Tokio, University of Art in Nagoya en het Senzoku Gakuen College of Music in Kwasaki in Japan.
Naast zijn functie als productief componist is Van der Roost workshopleider en gastdirigent. Zijn muzikale activiteiten hebben hem inmiddels naar 45 landen op 4 continenten gebracht en zijn composities zijn over de hele wereld uitgevoerd en opgenomen.

Het concert vindt plaats in het Chassé Theater in Breda en vangt aan om 20.00 uur.

Chassé Theater

Claudius Prinsenlaan 8
Breda, 4811 DK Nederland
+ Google Maps
076-5303132
Bekijk de site van Locatie