Het Breda's Festival Orkest

In de concertserie Verrassende Ontmoetingen wordt altijd gezocht naar een bijzondere combinatie van verschillende kunstdisciplines. Dit concert heeft echter meerdere elementen in zich die bijzonder zijn te noemen. Zo is het de eerste keer dat het Breda’s Festival Orkest zich zal presenteren tijdens een concert in een theater. Het Breda’s Festival Orkest heeft tot op heden alleen nog maar opgetreden tijdens het Spanjaardsfestival in Breda. Van dit orkest is het bekend dat het de grenzen opzoekt zowel muzikaal als in de samenwerking met andere kunstdisciplines. Voor de Christmas Celebration zijn we dan ook heel blij dat het wederom is gelukt om bijzondere combinaties te maken en samen te werken met diverse disciplines.

Zangeres Angela van Rijthoven tekent , samen met rapper/beatboxer Andy Ninvalle , voor de presentatie en zij zullen uiteraard ook samen met het orkest optreden. Als je aan Kerst denkt, denk je aan Michael Bublé en denk je in Breda uiteraard aan Ewoud Feenstra ook hij zal niet ontbreken deze dag. Klaas Bongaerts staat wederom garant voor de prachtige projecties.

Dansers van de Nieuwe Veste zorgen ook voor een feestelijk tintje en KiKoBa (Kinderkoor Bavel) zal laten horen dat het tijdens Kerstfeest er ook behoorlijk swingend aan toe kan gaan!

Als je aan Breda denkt denk je aan bekende DJ’s dus we zijn ook blij dat DJ Tijn van DJ School International zorgt voor de juiste sfeer gedurende de afterparty! Hij zal samen met enkele musici uit het orkest er voor zorgen dat de feestelijke kerstsfeer door gaat in de foyer.

Kortom, een Eigentijds, verrassende, afwisselende Kerstshow voor jong en oud. Boek snel je tickets via: www.Chasse.nl

Zondag 15 december

14.30 uur

Claudius Prinsenlaan 8,
4811 DK Breda